seven

VÅRA TJÄNSTER

LÅT OSS SOM KAN, GÖRA JOBBET

Vi på Målerifirma Lars-Åke Jonsson hjälper både privatpersoner och företag med hus- och fasadmålning.

Utomhusmålning

Fasaden på ett hus står alltid i centrum för påfrestningar och det är därför viktigt att du skyddar det från våra svenska årstider. Skyddar du din fasad på rätt sätt förlänger du livslängden år efter år. Genom att måla fasaden får du inte bara ett hus som ser fräsch ut, den kan även lättare stå emot både sol, regn och föroreningar som kan slita hårt på fasaden.

 

Ta hand om din fasad. Låt oss göra jobbet och måla om.

Inomhusmålning

Trender kommer och går och vill du hänga med i svängarna kan du alltid bolla dina idéer med oss. Vi finns med hela vägen från tanke till utfört arbete.

 

Oavsett om det gäller att måla taket mörkt, till att se över att även lister och fönster också fräschas upp, ja, ett helhetsgrepp helt enkelt.

Tapetsering

Vill du fräscha upp ett rum med en ny tapet? Är det barnens rum som ska göras om till tonårsrum eller vill ni bara förnya hallen? Att tapetsera om är ett enkelt sätt att ge en helt ny känsla av ett rum. Oavsett er drömbild så hjälper vi er från start till mål av projektet och ni kan vara säkra på att vi levererar det bästa slutresultatet till er.

 

Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av sig för att bolla tankar och idéer med oss.

Kontakta oss

Tvättning

En ren och snygg fasad ger ett trevligt intryck för din villa. Den gör också att både färg och fasad håller längre. En tvättad fasad kan ändra helhetsintrycket fullkomligen så ser till att ha en tvättad fasad.

 

Vi gör en besiktning av din fasad och hjälper dig med era behov och förslag till en underhållsplan. Vi utför även rengöring av hårt nedsmutsade ytor både ute och inne.