seven

LEVERANTÖRER

VÅRA LEVERANTÖRER

Här ser ni våra leverantörer som vi arbetar med dagligen.

 

Måleriföretagen i Sverige

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att arbeta för att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Caparol 

Caparol är en internationell färg- och fasadexpert som utvecklar och marknadsför ett komplett sortiment av unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. 

Beckers

Beckers har Sveriges bredaste kunskap om färg och målning. Miljöanpassade färger av högsta kvalitet för målning inomhus och utomhus.

Flügger Färg

Hos Flügger färg kommer du alltid att träffa fackligt kompetenta medarbetare, som kan ge dig den goda vägledningen, som Flügger är känt för. Tillsammans med vår höga produktkvalitet ger det dig den bästa utgångspunkten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt. 

Nordsjö färg

Bakom Nordsjö färger finns en lång historik av att utveckla färger för olika områden. Nordsjö har utvecklat färger sedan början av 1900-talet. Därför kan du förvänta dig färger av hög kvalitet som är gjorda för att hålla år efter år. Väljer du Nordsjö fasadfärg får du en färg som är producerad för att tåla det svenska klimatet. Nordsjö färger är också framtagna med miljöansvar och ska vara skonsamma för dig och miljön.

Jotun 

Norska Jotun är experter när det gäller kulörer och har välkända varumärken som Lady och Demidekk. Lady har ett brett sortiment som ger en perfekt finish och täckning på två strykningar. Utomhusfärgen Demidekk har en suverän kulörstabilitet och är utvecklad för att ge skydd och hållbarhet i ett nordiskt klimat. 

Demidekk

DEMIDEKK Ultimate är baserad på AMA-teknologi – en unik kombination av alkydolja och akryl – vilket ger en suverän hållbarhet. Det förbättrade receptet gör färgen extra vattenfast. En fyllig men ändå mycket lättstruken konsistens gör det lättare att få rätt mängd färg på väggen. Hög kvalitet och lång hållbarhet.