seven

OM OSS

MÅLERIFIRMAN SEDAN 1974

Vi är idag cirka 6 kompetenta medarbetare och företaget drivs vidare i andra generationen av Magnus Jonsson. Vi utför måleriarbeten till byggföretag, allmännyttan, privata fastighetsägare och privatpersoner i Alvesta och Växjö med omnejd.

GEDIGEN BRANSCHERFARENHET

Med över 40 års branscherfarenhet av måleri har vi lärt oss mycket. Lars-Åke Jonsson startade företaget 1974 och idag drivs det vidare av sonen Magnus Jonsson, som även har med sin son i firman. Med vår erfarenhet kan vi föreslå de optimala lösningarna för dig och hjälper dig gärna så fort du börjar tänka i banorna på att måla om. Vi strävar alltid efter att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss för tjänster inom måleri och tapetsering.

BRED KOMPETENS

Målerifirma Lars-Åke Jonsson utför allt inom traditionellt måleri och tapetsering, invändigt och utvändigt på byggnader i olika material, både nybyggnation och renovering. Vi arbetar huvudsakligen i Alvesta, Växjö, Moheda och Vislanda men har kunder i hela Kronobergs län. Vi erbjuder alltid en hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort. Undrar ni något eller vill ha ett arbete utfört, tveka inte att kontakta oss.

JONSSONS MÅLERI

Vår logga och företag må säga Målerifirma Lars-Åke Jonssons. Men du har säkert hört talas om Jonssons Måleri, och det är vi. Kärt barn har många namn kan man ju säga och i folkmun har vi genom åren haft ett kortare namn. Trots att vi alltid hör det snackas om Jonsson Måleri kommer vi behålla vårt originalnamn efter vår första målare i Jonsson-familjen, Lars-Åke.

MÅLERIFIRMA LARS-ÅKE JONSSON
Tel: 0472-100 31
Mobil: 070-520 90 00
Epost: info@jonsson-maleri.se

BESÖKSADRESS & LAGER:
Hjärtenholmsvägen 27
342 30 Alvesta

POSTADRESS:
Nybolundsvägen 14
342 35 Alvesta