Måleri och tapetsering

Funderar du på att tapetsera eller måla om? Jonsson Måleri i Alvesta utför allt inom traditionellt måleri och tapetsering, invändigt och utvändigt på byggnader i olika material, både nybyggnation och renovering. Förnya ditt hem med en härlig färg för att skapa en personlig stil eller måla allt vitt för att få ditt hem att kännas större. Oavsett om du behöver hjälp med att måla dina fönster, fasaden eller tapsera rummen står vi alltid redo att hjälpa dig. 

Vi erbjuder trygga tjänster

Med över 40 års branscherfarenhet kan du känna dig trygg med oss som din lokala leverantör. Vi arbetar huvudsakligen i Alvesta och Växjö men har kunder i hela Kronobergs län. Vi erbjuder alltid en hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Jonssons Måleri har lång erfarenhet i branschen och erbjuder trygga måleritjänster till privatpersoner och företag i Växjö och Alvesta med omnejd. Har du några funderingar om oss eller våra tjänster? Varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att höra av dig! 

Kontaktuppgifter

Etablerad 1974
Målerifirma Lars-Åke Jonssons
Tel: 0472-100 31
Mobil: 070-520 90 00
Epost: info@jonsson-maleri.se

Postadress:
Blommagårdsvägen 31
342 34 alvesta

Besök och lager:
Hjärtenholmsvägen 27
342 30 alvesta