Om Jonssons Måleri i Alvesta

Jonsson Måleri i Alvesta bildades 1974 av Lars-Åke Jonsson. Företaget har sedan dess utvecklats och vi är idag ca 8 kompetenta medarbetare och drivs vidare i andra generationen av Magnus Jonsson. Vi utför måleriarbeten till byggföretag, allmännyttan, privata fastighetsägare och privatpersoner i Alvesta och Växjö med omnejd.

Gedigen branscherfarenhet

Med över 40 års branscherfarenhet av måleri har vi lärt oss mycket. Med vår erfarenhet kan vi föreslå de est optimala lösningarna för dig och hjälper dig gärna så fort du börjar tänka i banorna på att måla om. Vi strävar alltid efter att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss för tjänster inom måleri och tapetsering.

Bred kompetens

Jonsson Måleri i Alvesta utför allt inom traditionellt måleri och tapetsering, invändigt och utvändigt på byggnader i olika material, både nybyggnation och renovering. Vi arbetar huvudsakligen i Alvesta och Växjö men har kunder i hela Kronobergs län. Vi erbjuder alltid en hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort. Undrar ni något eller vill ha ett arbete utfört, tveka inte att kontakta oss.

Kontaktuppgifter

Etablerad 1974
Målerifirma Lars-Åke Jonssons
Tel: 0472-100 31
Mobil: 070-520 90 00
Epost: info@jonsson-maleri.se

Postadress:
Blommagårdsvägen 31
342 34 alvesta

Besök och lager:
Hjärtenholmsvägen 27
342 30 alvesta